Psykobalance

KATARZYNA LINDQVIST

Jeg er uddannet psykolog indenfor klinisk psykologi og neuropsykologi ved Københavns Universitet fra 2012. Jeg har en efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi ved Mindwork, i MNRI(Masgutovas Neurosensorimotor Refleks Integration) ved Masgutovas Institut, i EMDR(Eye Movement Desensitisation and Reprocessing) ved Center for EMDR og i TRE (Trauma Releasing Exercises) ved Michael Nissen.

Jeg er autoriseret ved Psykolognævnet, er medlem af DP og følger psykologloven.

Kontinuerlig udvikling

For at yde dig bedst mulig behandling modtager jeg supervision på mit arbejde. Jeg har selv været igennem egen behandling og er altid på udkig efter kurser og efteruddannelser, der kan højne mit faglige niveau.

 

 

metodevalg

Jeg har i langt tid arbejdet ud fra kognitiv, mentaliseringsbaseret, narrativ og løsningsfokuseret forståelsesramme. Men har selv måtte søge ny veje for forståelsen af den menneskelig psyke bl.a. da min dreng fik kraftige ticks som 6 årig. Trods forskellige behandlinger, kunne vi ikke hjælpe ham til at komme af med dem. Da jeg begyndte på MNRI uddannelsen, blev det tydeligt hvad vi manglede at arbejde med; hans uintegrede reflekser. Det blev samtidig også tydeligt hvor tæt psyke og krop er knyttet sammen og hvor store en ubalance i emotionel, kognitive og/eller motoriske udvikling uintegrerede reflekser kan medføre.

Jeg har sidenhen valgt at efteruddanne mig i andre behandlingsmetoder der involverer kroppen i det terapeutiske arbejde, og i dag tilbyder jeg også EMDR terapi og kropsorienteret psykoterapi med TRE.